Synsam

Ma–Pe: 10–19

La: 10–16

Su: suljettu

 

Suljettu: 23.6-24.6. 

27.6 liike avataan

klo 11.00 (inventaario)

Logo-c-Synsam

Synsam

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Nyt tuomme vastuullisen silmälasimuodin myös kauppakeskus Chydeniaan.

Meiltä löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit. Kehyksissä ja aurinkolaseissa löydät meiltä laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä.

Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut. Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Tervetuloa myymälään kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta!

Sijainti kartalla

Synsam

Ma–Pe: 10–19
La: 10–16
Su: suljettu