Mehiläinen

Ma: 8–16

Ti-to: 7.45–16

Pe: 8–14

La-su  suljettu

P. 010 414 00 (0,084€ / min).

www.mehilainen.fi

Sijainti kartalla

www.mehilainen.fi

Logo-c-Mehilainen

Mehiläinen Kokkola – täyden palvelun lääkärikeskus sekä työelämäpalvelut

Mehiläinen Kokkola tarjoaa yleislääkäri- ja työterveyslääkäripalveluja sekä kattavat erikoislääkäripalvelut (gynekologia, urologia, sisätaudit, kardiologia, neurologia, ortopedia, verisuonikirurgia, korvataudit, silmätaudit, gastrokirurgia, lastentaudit). Erikoislääkärin vastaanotot ovat vaihtelevasti iltaisin klo 19 saakka. Toimipisteessä ajanvarauksella myös laboratorio- sekä röntgen- ja ultraäänitutkimukset. Magneettikuvaukset joka tiistai magneettirekassa Kokkolan Mehiläisessä.

Ammattitaitoisen ja hyvään palveluun sitoutuneen henkilökuntamme tavoitteena on tarjota laadukkaita työterveyshuollon palveluita Keski-Pohjanmaan alueen yrityksille ja yrittäjille sekä valtakunnallisille asiakkaille. Työntekijöiden työhyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on tärkeä osa yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä. Työterveyshoitajamme palvelevat ajanvarauksella.

Hammas Mehiläinen Kokkolan hammaslääkäri- ja suuhygienistivastaanotto avattu Kokkolan Mehiläisen yhteyteen Chydenian kiinteistössä. Vastaanotolle pääsee hyvinkin nopeasti ilman jonottamista. Tervetuloa!

Varaa aikasi verkossa www.me hilainen.fi, OmaMehiläinen mobiilisovelluksen kautta tai asiakaspalvelunumerosta 010 414 00 (0,084€ / min). Asiakaspalvelumme palvelee joka päivä ympäri vuorokauden.

Sijainti ja pysäköinti: Mehiläinen Kokkola sijaitsee Kauppakeskus Chydenia III, Rantakatu 2 B 3 krs. Oma sisäänkäynti Rantakadulta katutasosta parkkihalliin vievien ovien oikealta puolelta. Parkkihallista myös kulku joko hissillä tai rappuja pitkin. Kyltit ohjaavat parkkihallista oikeaan rappukäytävään. Parkkihallissa on ilmainen 3 tunnin pysäköinti parkkikiekolla.

 

Sijainti kartalla