SC Sports Club

Kokkola Sports Club ja keilahalli

 

Sports Club kuntoklubimme vastaanotto sijaitsee Kauppakeskus Chydenian toisessa kerroksessa. Tilat on jaettu kahteen kerrokseen, yhteensä peräti 2000 m² tilaa kuntoiluun, virkistymiseen ja viihtymiseen. Kuntosalilla voit käydä harjoittelemassa vapaasti aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä ja haluamaasi kellonaikaan.

 

Kuntosalille olemme valikoineet eri laitevalmistajilta niiden parhaimpia laitteita. Ammattitaitoiset ohjaajamme laativat halutessasi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat sekä opastavat laitteiden käytössä.

 

Klubillamme järjestetään monia eri ryhmäliikuntatunteja. 
Tuntivalikoimasta löytyy haastavampia tunteja aktiivisimmille jumppareilla ja helppotasoisia tunteja aloittelijoille mm. zumbaa, sisäpyöräilyä, pumppia, pilatesta ja steppiä. Nyt myös uutena maailmanlaajuiset, laadukkaat ja monipuoliset Les Mills-tunnit.

 

Kuntoklubiltamme löytyy suuret pukuhuoneet joista löydät suihkut, saunat, infrapunasaunan. V.I.P-tiloissamme voi järjestää kokouksia tai juhlia. Toimitamme halutessanne ruuat ja juomat sekä varaamme saunan käyttöönne.

 

Kuntoklubimme yhteydessä on myös upea uusi keilahalli, jossa pääset viihtymään koko perheen voimin. Keilahallin mahtavaan kokonaisuuteen kuuluu kahdeksan keilarataa, kaksi biljardipöytää ja baari A-oikeuksilla.

____________________________

 

Aukioloajat:

Ma – to 9 - 21

Pe 9 - 23

La 10 - 23

Su 15 - 20

 

Yhteystiedot

Kauppakeskus Chydenia
Rantakatu 2
67100 Kokkola

 

Puhelin kuntosali: 044 344 9200

Puhelin keilahalli: 044 344 9205

 

Kuntosali: vastaanotto@kokkolasportsclub.fi

Keilahalli: keilailu@kokkolasportsclub.fi

____________________________