Dressmann

Dressmann täyttää tänä vuonna 50 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme asiakkaillemme upeita tarjouksia koko vuoden ajan.

 

Dressmann on Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju ja osa Varner Group -muotikonsernia. Avasimme ensimmäisen myymälämme Suomessa vuonna 2000, nyt myymälöitä on 79. Lisäksi lanseerasimme nettikaupan syksyllä 2014.

 

Dressmann kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten vaatetustarpeet. Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman miesten vaatteita - hyvälaatuisista perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukeutumiseen, markkinoiden parhain hinnoin ja laadusta tinkimättä. Menestyksekäs konseptimme perustuu edullisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin, ammattitaitoiseen asiakaspalveluun sekä vahvaan yrityskulttuuriin.

 

Kaikilla tuotteillamme on kuittia vastaan ainutlaatuinen 6 kuukauden vaihto- ja palautusoikeus, joten voit huoletta sovittaa vaatteet vasta kotona. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään asukokonaisuuksien valinnassa ja oikeiden kokojen löytämisessä.

 

Lisätietoa meistä ja mallistostamme löydät nettisivultamme ja Facebook-sivuiltamme.

 

Seuraa meitä myös Instagramissa @dressmannofficial

 

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

__________________________

 

www.dressmann.fi

 

Puhelin: 06-832 9990

 

Aukioloajat:

Ma – pe 10 - 19

La 10 - 16

Su 12 - 16

_________________________

 

One
One
One
One
One
One