Bik Bok

Bik Bok on yksi Pohjoismaiden johtavista nuorten naisten muotiketjuista, jolla on yli 200 liikettä neljässä eri maassa. Suomen ensimmäinen Bik Bok -liike avattiin marraskuussa 2012, Bik Bokilla on Suomessa tällä hetkellä yhteensä 30 liikettä.

 

Bik Bokin kohderyhmänä ovat muodista ja uusimmista trendeistä kiinnostuneet nuoret naiset, jotka haluavat löytää liikkeestä aina jotain uutta ja innostavaa. Heidän apunaan on muotia rakastava henkilökunta, joka pitää hauskaa töissä – iloinen ilmapiiri välittyy myös asiakkaalle.

 

Bik Bok -liikkeiden valikoima päivittyy joka viikko uutuustuotteilla, joten liikkeiden tarjonta on aina ajankohtainen. Bik Bokin laaja valikoima koostuu kauden uusimmista trendeistä sekä edullisista ja monikäyttöisistä perusvaatteista. Monipuolinen ja korkealaatuinen Never Denim farkkumallisto täydentää Bik Bokin valikoimaa. Lisäksi jokaisesta Bik Bok -liikkeestä löytyy ajankohtainen valikoima muodikkaita asusteita.

 

Bik Bok on yksi Pohjoismaiden johtavista nuorten naisten muotiketjuista, jolla on yli 200 liikettä neljässä eri maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2014 yli 136 miljoonaa euroa. Bik Bok on osa Varner Group-tekstiilikonsernia, johon kuuluu 12 eri vaatetusalan ketjua, yhteensä yli 1430 liikettä ja 9900 työntekijää kahdeksassa eri maassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Billingstadissa, Oslon pohjoispuolella.

___________________________

 

www.bikbok.com

 

Puhelin: 040 656 8777

 

Aukioloajat:

Ma-pe 10-19

Lauantai 10-16

Sunnuntai 12-16

___________________________

 

One
One
One
One
One
One