Mehiläinen

Mehiläinen Kokkola – täyden palvelun lääkärikeskus

 

Mehiläinen Kokkola tarjoaa työelämäpalveluita noin 3000 työterveyden henkilöasiakkaalle. Yksityisasiakkaana voit tulla vastaanotolle ilman ajanvarausta ma-pe klo 8-10. Muina aikoina suosittelemme varaamaan ajan säästyäksesi jonoilta. Meiltä saat yleislääkäripalvelut, sisätautien sekä gastroenterologian palvelut sekä laboratoriopalvelut. Tervetuloa Mehiläinen Kokkolaan!

 

Työelämäpalvelut

 

Ammattitaitoisen ja hyvään palveluun sitoutuneen henkilökuntamme tavoitteina ovat yrityksesi terveellisen ja turvallisen työn ja työympäristön varmistaminen, toimivan työyhteisön tukeminen sekä työntekijän terveyden, työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen sekä edistäminen. Tuotamme laadukkaita, kilpailukykyisiä ja joustavia asiakkaiden tarpeista lähteviä työterveyden palveluja Keski-Pohjanmaan alueen yrityksille ja yrittäjille. Työntekijöiden työhyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on tärkeä osa yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä.

_____________________________

 

www.mehilainen.fi

 

Aukioloajat:

Ma – to 8 - 16

Pe 8 - 14

La - su suljettu (ellei toisin sovita)

 

Varaa aika verkossa www.mehilainen.fi tai puhelimitse klo 7-20

yksityisasiakkaat 010 414 00

työterveysasiakkaat 010 414 0666

 

Puhelu asiakaspalvelukeskukseemme ja vaihteeseen maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08 euroa/puhelu + 0,06 euroa/min. Matkaviestinverkon liittymästä 0,08 euroa/puhelu + 0,17 euroa/minuutti.

 

Varatun ajan voi peruuttaa myös soittamalla perushintaiseen palvelunumeroon 020 33 4400. Puhelu maksaa 0,088 €/min.

 

Jonotus on maksullinen.

_____________________________