RAX Buffet

Rax Buffet-ketju on toiminut buffet-periaatteella jo vuodesta 1994. Nykyisin Rax Buffetteja on lähes 20 eri paikkakunnalla. Kokkolassa Rax Buffet on tarjoillut maittavaa ruokaa jo vuodesta 2010 lähtien.

 

Rax Buffet-ketjun omistaa Rax Ravintolat Oy, joka on osa Restel-konsernia. Asiakkaamme kerryttävät ostoksistansa joko PINS- tai Plussapisteitä.

 

Vaihtoehtoja jokaisen makuhermoille

 

Rax Buffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kaikki pizzat ovat laktoosittomia (poikkeuksena kasvispizzan vähälaktoosinen fetajuusto) ja pyydettäessä valmistetaan myös gluteenitonta pizzaa. Buffetissa voi pizzan lisäksi herkutella chicken wingseillä, lasagnella, ristikkoperunoilla, pikkunakeilla, lihapullilla, 23 eri vaihtoehtoa sisältävällä salaattipöydällä, päivän keitolla, pizzaleivällä ja nachoilla. Buffetaterian juomavalikoimaan kuuluvat Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite Zero, sooda, maito ja vesi. Buffetaterian hintaan sisältyvät myös kahvi, tee, kaakao, cappucino ja espresso.

 

Kaikkea voi syödä ja juoda niin paljon kuin haluaa.

 

Jälkiruoaksi Rax suosittelee vähälaktoosista vaniljajäätelöä erilaisten maukkauden kastikkeiden kera kahden euron hintaan, jolloin voi syödä jäätelöäkin sydämensä kyllyydestä.

 

Tervetuloa herkuttelemaan!

________________________

 

www.rax.fi

 

Puhelin: 06 86 80 855

Sähköposti: kokkola.rax@restel.fi

 

Aukioloajat:

Ma 11-19

Ti-Pe 11-20

La 11-19

Su 12-19

________________________

Poikkeavista aukioloajoista ilmoitamme osoitteessa

https://www.rax.fi/ravintolat/kokkola

 

One
One
One
One
One
One