Mehiläinen

Mehiläinen Kokkola – täyden palvelun lääkärikeskus sekä työelämäpalvelut

Mehiläinen Kokkola tarjoaa yleislääkäri- ja työterveyslääkäripalveluja sekä kattavat erikoislääkäripalvelut (gynekologia, urologia, sisätaudit, kardiologia, neurologia, ortopedia, verisuonikirurgia, korvataudit, silmätaudit, gastrokirurgia, lastentaudit). Erikoislääkärin vastaanotot ovat vaihtelevasti iltaisin klo 19 saakka. Toimipisteessä ajanvarauksella myös laboratorio- sekä röntgen- ja ultraäänitutkimukset. Magneettikuvaukset joka tiistai magneettirekassa Kokkolan Mehiläisessä.

 

Ammattitaitoisen ja hyvään palveluun sitoutuneen henkilökuntamme tavoitteena on tarjota laadukkaita työterveyshuollon palveluita Keski-Pohjanmaan alueen yrityksille ja yrittäjille sekä valtakunnallisille asiakkaille. Työntekijöiden työhyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on tärkeä osa yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä. Työterveyshoitajamme palvelevat ajanvarauksella.

 

Aukioloajat:

Ma 8-16

Ti-to 7.45-16

Pe 8-14

La-su suljettu

 

Varaa aikasi verkossa www.mehilainen.fi, OmaMehiläinen mobiilisovelluksen kautta tai asiakaspalvelunumerosta 010 414 00 (0,084€ / min). Asiakaspalvelumme palvelee joka päivä ympäri vuorokauden.

Sijainti ja pysäköinti

Mehiläinen Kokkola sijaitsee Kauppakeskus Chydenia III, Rantakatu 2 B 3 krs. Oma sisäänkäynti Rantakadulta katutasosta parkkihalliin vievien ovien oikealta puolelta.

Parkkihallista myös kulku joko hissillä tai rappuja pitkin. Kyltit ohjaavat parkkihallista oikeaan rappukäytävään. Parkkihallissa on ilmainen 3 tunnin pysäköinti parkkikiekolla.