Responsive image

Tiedote Chydenia

Hyvä Chydenialainen,

Chydenian ohjelmalliset tapahtumat on toistaiseksi peruttu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Suomen hallituksen suosituksen mukaisesti. Seuraamme hyvin tarkasti tiedotusta ja noudatamme koko kauppakeskuksessamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia meidän kaikkien terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

 

Olemme lisänneet wc-tilojen siivousta ja varmistaneet, että käsihygieniatarvikkeita on saatavilla ja niitä on riittävästi myös varastossa. Kauppakeskuksen kosketuspintoihin kiinnitetään siivouksessa erityistä huomiota ja siihen on lisätty resursseja. Haluamme huolehtia tarvittavista varotoimenpiteistä koronaviruksen ja muiden kausivirusten tartunnan estämiseksi. Jokaisen hyvinvoinnin turvaaminen on meidän kaikkien yhteinen asia, joten pestäänhän käsiä huolellisesti, yskitään ohjeistuksen mukaan ja huolehditaan riskiryhmiin kuuluvista.

 

Voitte tulla meille normaalisti ostoksille, olemme avoinna ma-pe klo 9-20, la klo 9-18 ja su klo 12-16.
Tiedotamme muutoksista Chydenian sosiaalisen median kanavissa ja www-sivuilla.

 

Presidenttimme sanoin;

”Kun meille sanotaan, että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä. Nyt tarvitaan sellaista ajattelua, että minä en ole tässä yksin, vaan me olemme joukolla. Toinen toistaan tukemassa.”

 

Chydenia


14.03.2020