Responsive image

Chydenian Livesohva on kauppakeskuksen sisäterassille kalustettu huone, josta lähetetään livestreamia Chydenian Youtube-kanavalle sekä nettisivuille www.chydenia.fi/ avajaispäivästä lähtien.  Avajaisia vietetään 10.9. klo 17-18., ja luvassa on pientä tarjoilua. Osallistu avajaiskilpailuun ja voita Hesburgerin hampurilaisateriat neljälle hengelle Livesohvalle! Kilpailu järjestetään Chydenian Instagramissa: www.instagram.com/Chydenia Voit myös osallistua syyskuun ajan lahjakorttiarvontaan Livesohvalla – jätä vieraillessasi arpalaatikkoon yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa!

 

Livesohva on vapaasti asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja kauppakeskuksen liikkeiden käytettävissä. Tule nauttimaan hetkestäsi valokeilassa, tai seuraamaan sohvan tapahtumia tilan ulkopuolelta. Voit myös seurata lähetystä kotoasi käsin.

Voit halutessasi suunnitella ja toteuttaa tilassa erilaisia ohjelmia. Ohjelma- ja yhteistyöideoita voi esittää kauppakeskukselle. Kauppakeskus Chydenia järjestää tilassa myös erilaisia kilpailuja ja kampanjoita.

 

Löydät Livesohvan Hesburgerin viereiseltä sisäterassialueelta. Kamera kuvaa vain kyseistä tilaa, eikä ohikulkijoilla tai kauppakeskuksessa vierailevilla ole vaaraa joutua vahingossa kuvatuksi.

 

Tilan sisustuksen on suunnitellut sisustussuunnittelija Mirkka Stenmark.

 

Kauppakeskus Chydenia ei vastaa Livesohvan sisällöstä. Livesohva on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

 

Keskipohjanmaa-lehti: https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/600882

Österbottens Tidning: https://www.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/396601


07.09.2020