Responsive image

KOKKOLA MATERIAL WEEK 2018 - MAAPERÄN AARTEET TUOTTEIKSI

OPENDAYKOKKOLA & KIP-TUTUSTUMISPÄIVÄ 27.10.

Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä. Vuosi sitten suuren suosion saavuttanut, suurelle yleisölle tarkoitettu tutustumispäivä KIP:n alueeseen aloittaa jälleen Kokkola Material Weekin.

Kauppakeskus Chydeniassa la 27.10. klo 11–15 jaetaan tietoa KIP:n alueesta ja tulevan viikon tapahtumista. Chydeniassa on esillä myös sähköauto (ulkona), lisätyn todellisuuden demoja, suurteollisuusalueen yrityksiä ja esimerkkejä, missä arkisissa tuotteissa heidän tuottamansa materiaalit/aineet esiintyvät ja robotiikkaa. Lapsille jaossa ilmapalloja!

Tule Chydeniaan kiviklinikalle!

Kiviklinikalle voit tuoda omia kivinäytteitä tunnistettavaksi, tutustua Suomen yleisimpiin kivilajeihin ja mineraaleihin, opetella tunnistamaan niitä sekä tutkia stereomikroskoopilla erikoisnäytteitä. Klinikalla opastetaan myös Kivikone.fi-verkkopalvelun käyttöön, joka on uusi kivilajien ja mineraalien tunnistamiseen liittyvä palvelu. Kiviklinikan järjestää Geologian tutkimuskeskus. Klinikalla on tavattavissa geologi Satu Hietala.

 

Maksuton & opastettu kiertoajelu KIP:n alueelle!

Tule mukaan opastetulle kiertoajelulle Kokkolan Suurteollisuusalueelle. Kiertoajelun lähdöt klo 11.30, 13 ja 14.30. Kierroksen kesto reilu tunti. Kiertoajeluun sisältyy myös tutustuminen Port Toweriin. Bussikuljetus lähtee kauppakeskus Chydenian tuntumasta, Purjeelta. Tarkempi opastus tapahtuman aikana.


16.10.2018