Responsive image

Tule mukaan tuomaan joulumieltä kokkolalaisille lapsille! 🎄🎁

Joulupuu-keräys järjestetään tänä vuonna tuttuun tapaan kauppakeskus Chydeniassa Kokkolassa. Lahjoja kerätää lauantaina 7.12. klo 10-16 sekä sunnuntaina 8.12. klo 12-16.

Joulupuu kerää joululahjoja Kokkolan seudun 0-17-vuotiaille vähäosaisille lapsille ja nuorille ja auttaa siten vaikeassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä. Jokainen meistä voi auttaa varojensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Lahjaksi käyvät esimerkiksi lelut ja lapsille/nuorille sopivat käyttötavarat. Myös esimerkiksi karamellit tai suklaarasiat ovat olleet mieluisia paketteja.

Keräykseen tuotavien lahjojen tulee olla uusia ja käyttämättömiä ja valmiiksi paketoituja. Paketissa tulee olla pakettikortti/viesti, josta käy ilmi lahjan saajan ikä, sukupuoli sekä kuvaus lahjan sisällöstä. Pakettikortit vaihdetaan toisenlaisiin ennen lahjojen toimittamista lopullisille saajilleen.

Keräykseen voivat osallistua yksityishenkilöt ja yritykset.

Keräyksen järjestäjänä toimii Kokkolan Nuorkauppakamari ry. Kokkolan kaupungin lastensuojelu ja perhetukipalvelut sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kokkolan yhdistys toimittavat paketit eteenpäin saajilleen mm. kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille, lastenkoteihin, sekä vähävaraisiin lapsiperheisiin.

 

Kuva viime vuoden keräyksestä. Vasemmalta Jyri Olkkola, Joni Isoaho, Anu Haapasalo ja Hanne Haapakoski.


05.12.2019