Responsive image

Tervetuloa, kiva arki!

Pistä kesälomat makusi mukaisesti pakettiin! Arjen aloittaminen on parasta silloin, kun sen voi tehdä itselleen sopivimmalla tavalla.

Jos kouluun- tai töihinpaluu kaipaa kipakkaa maustetta, voi piristyksenä päivittää omaa tyyliä tai hemmotella itseä vaikkapa parturi- tai kampaamokäynnillä. Jos taas kevyempi siirtymä riittää, voi nauttia vaikkapa lomanlopettajaiskahvit herkullisen leivoksen kera – kuin sinettinä ihanille lomapäiville. Mikä tapa sinun makuusi sopiikaan parhaiten, tärkeintä on, että se tuo sinulle hyvää mieltä.

Yleisesti arjessa on monia kivoja juttuja, jotka kannattaa pitää mielessä: päivässä saa paljon aikaan ja oppii uutta, rytmi on säännöllisempää ja tekeminen virittää myös mielen virkeämmälle tasolle. Harrastukset alkavat ja telkkaristakin tulee taas rakastettujen sarjojen uusia jaksoja! Myös ihmiset palaavat lomamatkoilta ja heitä on helpompi nähdä vaikkapa shoppailu- tai ravintolareissulla.

Chydenian 30 liikettä ja palvelua varmistavat arjen alkavan juuri sinulle sopivalla tavalla – tykkäsit sitten täydellisestä muodonmuutoksesta tai kevyestä raikastamisesta. Ota siis ihana arki vastaan!


13.08.2019