Jee, leikkipaikka aukeaa! Chydenian 2. kerroksessa avataan School’s out weekend -tapahtuman aikana lauantaina 25.5. kovasti toivottu lasten leikkipaikka! Somessa järjestetyn nimikilpailun myötä leikkisä keidas sai nimekseen Chymppis! Leikkipaikasta löytyy innostavaa tekemistä aina taaperosta esikouluikäiseen, joten puuhaa on nyt myös sateisimmille kesäpäiville. Tervetuloa Chymppikseen! ️

Jungle Juice Bar avaa ovensa Chydeniassa 23.5.!

Jungle Juice Barin valikoimaan kuuluvat raikkaat ja boostaavat smoothiet sekä muut herkulliset juomat. Kaikki mehut – myös smoothiessa käytetyt – on tuorepuristettu paikan päällä. Juomat valmistetaan aina korkealaatuisista raaka-aineista, eikä niitä ole pastöroitu. Juomat eivät myöskään sisällä lisättyä sokeria tai lisäaineita, vaan mehuissa käytetään ainoastaan parhaita hedelmiä ja vihanneksia! Superfoodit tuovat resepteihin omat pikantit lisänsä. 

Tule nauttimaan Chydeniaan annos raakaa voimaa! 

 

Lukuvuosi on taas pulkassa ja on aika kirmata kesälaitumille! Chydenia virittäytyy kesätunnelmaan School’s out weekendin siivittämänä 24.–26.5.

Tapahtuman aikana juhlitaan myös uusien ovien avautumista, sillä Chydeniassa avataan toivottu lasten leikkipaikka lauantaina 25.5.! Myös Jungle Juice Baria juhlitaan kauppakeskuksen uutena tulokkaana, sillä herkullisiin smoothieihin erikoistunut baari avautuu 23.5. Pääset siis maistelemaan energisiä ja maistuvia smoothieita heti viikonlopun aikana.

Lauantaina 25.5. Chydeniassa riittää hulinaa koko perheelle! Tällöin kauppakeskuksessa tehdään kasvomaalauksia ja jaetaan ilmapalloja klo 11–14.
Lauantaina kannattaa olla myös ajoissa paikalla. Ensimmäiset tapahtumaan paikalle saapuvat voivat aloittaa viikonlopun herkullisesti, sillä Arnolds tarjoaa 300 ensimmäiselle suussasulavan donitsin lauantaina klo 11 alkaen! Aikainen lintu siis donitsin nappaa. ;)

Viikonlopun aikana Chydenian liikkeissä on myös upeita tarjouksia, joilla kesäloma kelpaa aloittaa!Nähdään Chydeniassa!

Kauppakeskus Chydenia vastaa kokkolalaisten lapsiperheiden toiveeseen ja rakennuttaa Rantakatu 2-4:n kiinteistön toisen kerrokseen leikkipaikan.

Leikkipaikka avataan toukokuun lopulla ja suunnitteilla on myös pientä ohjelmaa avajaisten yhteyteen.

Uudet, leikkisät tuulet puhaltavat Chydeniassa! Hieno juttu, eikö? Lue lisää: https://bit.ly/2W6KCDM

Maailman suurin kynttiläillallinen järjestetään jälleen maaliskuun lopussa. Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailmanlaajuinen tapahtuma, joka sai alkunsa vuonna 2007. Earth Hour -tapahtuman aikana 30.3. klo 20.30–21.30 turhat valot sammutetaan, minkä tarkoitus on ilmaista symbolisena eleenä huoli ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä. Suomessa Earth Hour järjestetiin ensimmäistä kertaa vuonna 2009. Lisää Earth Hour -tapahtumasta voit lukea täältä.

Kuka tahansa voi osallistua tapahtumaan. Myös Chydenia on mukana Earth Hour -tapahtumassa ja haastaa mukaan seutunsa asukkaat, yhteisöt ja yritykset. Näytetään yhdessä valomerkki ilmastomme puolesta!