Paketit matkaan Chydenian kautta! Pakettipiste on pakettiautomaatti, joka tuo arkeesi nopeutta, joustavuutta ja helppoutta niin pakettien vastaanottamiseen kuin lähettämiseen. Pakettipiste on monipuolinen, sillä automaateistamme voit noutaa Matkahuollon, PostNordin sekä DHL Expressin paketit Pakettipisteen pakettien lisäksi.

Chydenian pakettiautomaatin löydät kauppakeskuksen 1. kerroksesta Glitterin läheisyydestä.

Lisätietoa palvelusta löydät Pakettipisteen omilta nettisivuilta www.pakettipiste.fi.

 

Chydenia avoinna Black Friday -perjantaina 23.11. klo 7–21! Liikkeet täynnä huipputarjouksia. Tervetuloa! 

Tässä tärppejä päivään!

 

Myymälä aukeaa 10.11. 2018 ja on auki ma-pe 10-19, la 10-16 ja su 12-16.

 

Tarina alkoi unelmasta jo ABBA:n ja vakosamettihousujen aikaan. Ensimmäiset Puttipajan kynttilät löysivät tiensä koteihin 42 vuotta sitten vuonna 1976. Terttu valmisti jokaisen kynttilän lämmöllä - syntyi kynttiläresepti, jonka huolella muovattu kaava kantaa vielä tänäänkin. Kodin tunnelman tuojan sydän kertoo sen laadusta. Kynttilä palaessa tasaisesti on käsityöläinen onnistunut työssään.

 

Kynttilänvalmistus on Jyväskylän Vaajakoskella omassa kynttilätehtaassa. Puttipajan kynttilät ovat täysin kotimaisia ja avainlipulla varustettuja.

 

Nyt perheyrityksen kynttilöiden antamasta valosta vastaavat tänään kynttilämestarit, tuoksumestari ja kruunumestari. Käsityön leima näkyy jokaisessa kynttilätehtaassa syntyneessä kynttilässä. Kynttilän, jonka sisällä on lämmin sydän, löydät Kauppakeskus Chydeniasta 2.krs

 

Puttipajalla on myös omaa suunnittelua olevat ihanat joulutontut ja nallet, jotka täydentävät kynttilöiden kera joulutunnelmaa.

 

Myymälä aukeaa 10.11. 2018 ja on auki ma-pe 10-19, la 10-16  ja su 12-16.

Tervetuloa ostoksille myös pyhäinpäiväviikonloppuna, kaikki liikkeemme palvelevat pyhäinpäivänä 3.11. ja sunnuntaina 4.11. klo 12–16!

Perjantaina 26.10. aikaiset madot nappaavat parhaat päältä! Aamuvirkkujen oma shoppailuaamu avaa monet Chydenian liikkeetkin jo klo 8. Tervetuloa ostoksille!