The Body Shop palaa Chydeniaan avaamalla uuden myymälän kauppakeskukseen 11. syyskuuta! Avajaisia vietetään klo 10 alkaen.
 

The Body Shop -ketjun kauppiaana aloittaa Anne-Marit Leppälä, joka toimi aikaisemmin The Body Shopin myymälän myymäläpäällikkönä. Anne-Marit kertoo, että on huomioinut ihmisten kiinnostuksen eettisiä arvoja kohtaan. “Ihmiset ovat kiinnostuneita tuotteiden alkuperästä, mutta myös siitä miten ne on pakattu”, sanoo Leppälä.
 

The Body Shop on eettisen kaupankäynnin pioneereja, jolla on oma reilun kaupan ohjelma. The Body Shopin kaikki tuotteet ovat 100 % vegetaristisia ja valikoimista löytyy lähes 400 täysin vegaanista tuotetta. Lisäksi The Body Shop korostaa ekologisuutta ja ihmisoikeuksia. Erityisen tunnettu brandi on siitä, että se vastustaa kosmetiikkateollisuuden eläinkokeita.

Chydenian The Body Shopissa on 11.9. avajaisten kunniaksi paljon ihania tarjouksia – tervetuloa löytämään omat suosikkisi herkullisesta valikoimasta! 

Sähköautojen latauspisteet ovat nyt saapuneet Chydeniaan! Virta-latauspisteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöä varten tunnistaudutaan mobiilisovelluksella, latauskortilla tai luottokortilla. Virta-sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Playsta. Latauskortin voit taas tilata rekisteröitymällä mobiilisovelluksessa. Lataus luottokortilla onnistuu osoitteessa www.chge.eu.

Lataus alkaa automaattisesti, kun kaapeli on kytketty kiinni, ja rullaa itsekseen vaikkapa shoppailureissusi aikana! Kun on aika jatkaa matkaa, lataus lopetetaan samalla tunnistautumistavalla kuin aloituksessa. Kurkkaa tarkemmat ohjeet oheisesta kuvasta:Chydenian latauspisteet sijaitsevat CarPark 2:ssa ja lataus maksaa 0,15 €/kWh.

Energistä matkaa!
 

Jee, leikkipaikka aukeaa! Chydenian 2. kerroksessa avataan School’s out weekend -tapahtuman aikana lauantaina 25.5. kovasti toivottu lasten leikkipaikka! Somessa järjestetyn nimikilpailun myötä leikkisä keidas sai nimekseen Chymppis! Leikkipaikasta löytyy innostavaa tekemistä aina taaperosta esikouluikäiseen, joten puuhaa on nyt myös sateisimmille kesäpäiville. Tervetuloa Chymppikseen! ️

Jungle Juice Bar avaa ovensa Chydeniassa 23.5.!

Jungle Juice Barin valikoimaan kuuluvat raikkaat ja boostaavat smoothiet sekä muut herkulliset juomat. Kaikki mehut – myös smoothiessa käytetyt – on tuorepuristettu paikan päällä. Juomat valmistetaan aina korkealaatuisista raaka-aineista, eikä niitä ole pastöroitu. Juomat eivät myöskään sisällä lisättyä sokeria tai lisäaineita, vaan mehuissa käytetään ainoastaan parhaita hedelmiä ja vihanneksia! Superfoodit tuovat resepteihin omat pikantit lisänsä. 

Tule nauttimaan Chydeniaan annos raakaa voimaa! 

 

Kauppakeskus Chydenia vastaa kokkolalaisten lapsiperheiden toiveeseen ja rakennuttaa Rantakatu 2-4:n kiinteistön toisen kerrokseen leikkipaikan.

Leikkipaikka avataan toukokuun lopulla ja suunnitteilla on myös pientä ohjelmaa avajaisten yhteyteen.

Uudet, leikkisät tuulet puhaltavat Chydeniassa! Hieno juttu, eikö? Lue lisää: https://bit.ly/2W6KCDM