Kokkolan valtaa futishuuma, kun Kokkola Cup pelataan 18.–21.7.2019! Myös Chydeniassa on täysosumia koko porukalle, sillä kauppakeskuksen valikoimalla turnaustunnelmaan valmistautuvat niin pelaajat kuin kannustusjoukotkin.

Chydeniassa energiaa voi tankata ravintoloissa ja kahviloissa, jotka palvelevat koko tapahtuman ajan. Shoppailijalle tarjolla on monipuolisesti vaate- ja erikoisliikkeitä, joiden joukosta löytyy myös varusteita urheilulliseen elämänmenoon. Voit kurkata kaikki Chydenian liikkeet täältä.

Auton voi jättää näppärästi Chydenian parkkihalliin, jossa on maksuton pysäköinti kahden tunnin ajan.

Tervetuloa!

Sähköautojen latauspisteet ovat nyt saapuneet Chydeniaan! Virta-latauspisteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöä varten tunnistaudutaan mobiilisovelluksella, latauskortilla tai luottokortilla. Virta-sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Playsta. Latauskortin voit taas tilata rekisteröitymällä mobiilisovelluksessa. Lataus luottokortilla onnistuu osoitteessa www.chge.eu.

Lataus alkaa automaattisesti, kun kaapeli on kytketty kiinni, ja rullaa itsekseen vaikkapa shoppailureissusi aikana! Kun on aika jatkaa matkaa, lataus lopetetaan samalla tunnistautumistavalla kuin aloituksessa. Kurkkaa tarkemmat ohjeet oheisesta kuvasta:Chydenian latauspisteet sijaitsevat CarPark 2:ssa ja lataus maksaa 0,15 €/kWh.

Energistä matkaa!
 

Jee, leikkipaikka aukeaa! Chydenian 2. kerroksessa avataan School’s out weekend -tapahtuman aikana lauantaina 25.5. kovasti toivottu lasten leikkipaikka! Somessa järjestetyn nimikilpailun myötä leikkisä keidas sai nimekseen Chymppis! Leikkipaikasta löytyy innostavaa tekemistä aina taaperosta esikouluikäiseen, joten puuhaa on nyt myös sateisimmille kesäpäiville. Tervetuloa Chymppikseen! ️

Jungle Juice Bar avaa ovensa Chydeniassa 23.5.!

Jungle Juice Barin valikoimaan kuuluvat raikkaat ja boostaavat smoothiet sekä muut herkulliset juomat. Kaikki mehut – myös smoothiessa käytetyt – on tuorepuristettu paikan päällä. Juomat valmistetaan aina korkealaatuisista raaka-aineista, eikä niitä ole pastöroitu. Juomat eivät myöskään sisällä lisättyä sokeria tai lisäaineita, vaan mehuissa käytetään ainoastaan parhaita hedelmiä ja vihanneksia! Superfoodit tuovat resepteihin omat pikantit lisänsä. 

Tule nauttimaan Chydeniaan annos raakaa voimaa! 

 

Kauppakeskus Chydenia vastaa kokkolalaisten lapsiperheiden toiveeseen ja rakennuttaa Rantakatu 2-4:n kiinteistön toisen kerrokseen leikkipaikan.

Leikkipaikka avataan toukokuun lopulla ja suunnitteilla on myös pientä ohjelmaa avajaisten yhteyteen.

Uudet, leikkisät tuulet puhaltavat Chydeniassa! Hieno juttu, eikö? Lue lisää: https://bit.ly/2W6KCDM