Finlaysonin ihana pop up -myymälä on avautunut Chydeniaan! Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä Finlayson kunnioittaa pitkää historiaansa rohkeudella, ennakkoluulottomuudella ja kehittämällä uusia mielenkiintoisia tuotteita kaikenlaisiin koteihin. Nettisivuillaan Finlayson kertoo yritysarvojensa tulevan aitoina 1800-luvulta, jolloin se ponnisti pienestä konepajasta Pohjoismaiden suurimmaksi teollisuusyritykseksi.

Pop up -myymälästä löydät monipuolisen valikoiman kodintekstiilejä, joilla sisustat koko kodin tyylikkäästi ja omannäköisesti. Finlaysonin tekstiilitarjontaan kuuluvat mm. pussilakanasetit, pyyhkeet, patalaput ja -kintaat, tyynynpäälliset, verhot ja essut. Kuoseissa seikkailevat mm. ihastuttavat eläinhahmot, kauniit abstraktit kuviot, herkät luonnonelementit sekä tutut piirroshahmot!

Tervetuloa ihastumaan Finlaysonin pop up -myymälään!

Kiristyneet talvikelit tuovat mukanaan myös lämmintä juhlatunnelmaa, kun alkava joulusesonki on jo avannut ensimmäisiä ihastuttavia pop up -myymälöitä Chydeniaan! Tämänhetkisiä trendejä tyylikkäästi myötäillen myymälät ovat valtaosin lifestyle- ja sisustushenkisiä, ja niistä löytyy kauniita ja käytännöllisiä lahjoja itselle tai läheiselle – nyt on siis mahtava tilaisuus aloittaa lahjojen hankinta ajoissa!

Tällä viikolla Chydeniassa pop up -myymälänsä ovet ovat avanneet iki-ihana Finlayson ja suloinen Pieni Nurkkapuoti. Marraskuussa kauppakeskuksen kattavaa  liikevalikoimaa täydentävät ainakin Lena’s Shop ja Blossom. Lisäksi odotettavissa on myös muita ihania myymälöitä. Pysy mukana, sillä julkaisemme liikkeistä lisätietoa myöhemmin!

Tervetuloa lahjaostoksille Chydeniaan!

The Body Shop palaa Chydeniaan avaamalla uuden myymälän kauppakeskukseen 11. syyskuuta! Avajaisia vietetään klo 10 alkaen.
 

The Body Shop -ketjun kauppiaana aloittaa Anne-Marit Leppälä, joka toimi aikaisemmin The Body Shopin myymälän myymäläpäällikkönä. Anne-Marit kertoo, että on huomioinut ihmisten kiinnostuksen eettisiä arvoja kohtaan. “Ihmiset ovat kiinnostuneita tuotteiden alkuperästä, mutta myös siitä miten ne on pakattu”, sanoo Leppälä.
 

The Body Shop on eettisen kaupankäynnin pioneereja, jolla on oma reilun kaupan ohjelma. The Body Shopin kaikki tuotteet ovat 100 % vegetaristisia ja valikoimista löytyy lähes 400 täysin vegaanista tuotetta. Lisäksi The Body Shop korostaa ekologisuutta ja ihmisoikeuksia. Erityisen tunnettu brandi on siitä, että se vastustaa kosmetiikkateollisuuden eläinkokeita.

Chydenian The Body Shopissa on 11.9. avajaisten kunniaksi paljon ihania tarjouksia – tervetuloa löytämään omat suosikkisi herkullisesta valikoimasta! 

Sähköautojen latauspisteet ovat nyt saapuneet Chydeniaan! Virta-latauspisteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöä varten tunnistaudutaan mobiilisovelluksella, latauskortilla tai luottokortilla. Virta-sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Playsta. Latauskortin voit taas tilata rekisteröitymällä mobiilisovelluksessa. Lataus luottokortilla onnistuu osoitteessa www.chge.eu.

Lataus alkaa automaattisesti, kun kaapeli on kytketty kiinni, ja rullaa itsekseen vaikkapa shoppailureissusi aikana! Kun on aika jatkaa matkaa, lataus lopetetaan samalla tunnistautumistavalla kuin aloituksessa. Kurkkaa tarkemmat ohjeet oheisesta kuvasta:Chydenian latauspisteet sijaitsevat CarPark 2:ssa ja lataus maksaa 0,15 €/kWh.

Energistä matkaa!
 

Jee, leikkipaikka aukeaa! Chydenian 2. kerroksessa avataan School’s out weekend -tapahtuman aikana lauantaina 25.5. kovasti toivottu lasten leikkipaikka! Somessa järjestetyn nimikilpailun myötä leikkisä keidas sai nimekseen Chymppis! Leikkipaikasta löytyy innostavaa tekemistä aina taaperosta esikouluikäiseen, joten puuhaa on nyt myös sateisimmille kesäpäiville. Tervetuloa Chymppikseen! ️