Myymälä aukeaa 10.11. 2018 ja on auki ma-pe 10-19, la 10-16 ja su 12-16.

 

Tarina alkoi unelmasta jo ABBA:n ja vakosamettihousujen aikaan. Ensimmäiset Puttipajan kynttilät löysivät tiensä koteihin 42 vuotta sitten vuonna 1976. Terttu valmisti jokaisen kynttilän lämmöllä - syntyi kynttiläresepti, jonka huolella muovattu kaava kantaa vielä tänäänkin. Kodin tunnelman tuojan sydän kertoo sen laadusta. Kynttilä palaessa tasaisesti on käsityöläinen onnistunut työssään.

 

Kynttilänvalmistus on Jyväskylän Vaajakoskella omassa kynttilätehtaassa. Puttipajan kynttilät ovat täysin kotimaisia ja avainlipulla varustettuja.

 

Nyt perheyrityksen kynttilöiden antamasta valosta vastaavat tänään kynttilämestarit, tuoksumestari ja kruunumestari. Käsityön leima näkyy jokaisessa kynttilätehtaassa syntyneessä kynttilässä. Kynttilän, jonka sisällä on lämmin sydän, löydät Kauppakeskus Chydeniasta 2.krs

 

Puttipajalla on myös omaa suunnittelua olevat ihanat joulutontut ja nallet, jotka täydentävät kynttilöiden kera joulutunnelmaa.

 

Myymälä aukeaa 10.11. 2018 ja on auki ma-pe 10-19, la 10-16  ja su 12-16.

Tervetuloa ostoksille myös pyhäinpäiväviikonloppuna, kaikki liikkeemme palvelevat pyhäinpäivänä 3.11. ja sunnuntaina 4.11. klo 12–16!

Perjantaina 26.10. aikaiset madot nappaavat parhaat päältä! Aamuvirkkujen oma shoppailuaamu avaa monet Chydenian liikkeetkin jo klo 8. Tervetuloa ostoksille!

KOKKOLA MATERIAL WEEK 2018 - MAAPERÄN AARTEET TUOTTEIKSI

OPENDAYKOKKOLA & KIP-TUTUSTUMISPÄIVÄ 27.10.

Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä. Vuosi sitten suuren suosion saavuttanut, suurelle yleisölle tarkoitettu tutustumispäivä KIP:n alueeseen aloittaa jälleen Kokkola Material Weekin.

Kauppakeskus Chydeniassa la 27.10. klo 11–15 jaetaan tietoa KIP:n alueesta ja tulevan viikon tapahtumista. Chydeniassa on esillä myös sähköauto (ulkona), lisätyn todellisuuden demoja, suurteollisuusalueen yrityksiä ja esimerkkejä, missä arkisissa tuotteissa heidän tuottamansa materiaalit/aineet esiintyvät ja robotiikkaa. Lapsille jaossa ilmapalloja!

Tule Chydeniaan kiviklinikalle!

Kiviklinikalle voit tuoda omia kivinäytteitä tunnistettavaksi, tutustua Suomen yleisimpiin kivilajeihin ja mineraaleihin, opetella tunnistamaan niitä sekä tutkia stereomikroskoopilla erikoisnäytteitä. Klinikalla opastetaan myös Kivikone.fi-verkkopalvelun käyttöön, joka on uusi kivilajien ja mineraalien tunnistamiseen liittyvä palvelu. Kiviklinikan järjestää Geologian tutkimuskeskus. Klinikalla on tavattavissa geologi Satu Hietala.

 

Maksuton & opastettu kiertoajelu KIP:n alueelle!

Tule mukaan opastetulle kiertoajelulle Kokkolan Suurteollisuusalueelle. Kiertoajelun lähdöt klo 11.30, 13 ja 14.30. Kierroksen kesto reilu tunti. Kiertoajeluun sisältyy myös tutustuminen Port Toweriin. Bussikuljetus lähtee kauppakeskus Chydenian tuntumasta, Purjeelta. Tarkempi opastus tapahtuman aikana.

Hintatyrsky pistää hinnat hyrskynmyrskyn torstaista sunnuntaihin! Iloiset terveiset syksyyn tuovat ihanat Muumilakson muumit lauantaina 6.10. klo 10.30 ja 14. Pikku Myy tuo yhdessä ystävänsä kanssa kanssa terveiset Muumimaailmasta laulun, leikin, musiikin ja tanssin välityksellä. Esityksen jälkeen saa halata hahmoja ja vaikka ottaa kuvan yhdessä suosikkinsa kanssa!

Katso pirskahtelevat tarjoukset!