Kauppakeskus Chydenia ja Kokkolan Matkailuoppaat järjestävät keskiviikon iltatoreja nyt myös talviaikaan Chydeniassa!

Ensimmäinen iltatori järjestetään keskiviikkona 12.2. klo 16-20.
Myyntipaikka on maksuton. Iltatoreja järjestetään kolmena keskiviikkona: 12.2., 4.3. ja 25.3. Jatkoa on luvassa vielä huhtikuulle, mikäli tapahtumalle on kysyntää.

25.3. iltatorin teemana on yhdistysten tori, jolloin voi tutustua paikallisten yhdistysten toimintaan perinteisen iltatorin yhteydessä. Yhdistysten torin organisoi Yhteisöklubi Silta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa matkailuoppaiden Gun Isosalo: 044 9366486 tai gun.isosalo@gmail.com

Sirkuspäivä 18.1.

Tervetuloa Chydenian sirkuspäivään!

Luvassa on hurjan jännittävä ohjelma, jossa Sirkuskoulu Kuun klovniryhmä tuo sirkusmaailman kauppakeskukseen! Uskomattoman jännittävässä ohjelmassa on luvassa mm. ilma-akrobatiaa, tasapainoilua, jongleerausta, hulashow, slackline-nuorallakävelyä sekä ympäri kauppakeskusta liikkuva, osallistava esitys!

Lapset voivat myös osallistua aarteenmetsästykseen, jonka palkintona kaikille osallistujille on ilmaista hattaraa ja mehua! Lisäksi aarteenmetsästäjät voivat osallistua suuuuuuren karkkiaarteen arvontaan!

Aarrejahti alkaa klo 11, ja jatkuu aina klo 15 saakka, minkä jälkeen arvotaan karkkiaarre. Sirkusesityksen ohjelma-aika on n. klo 12-13.30.

Tervetuloa!

HANNUN HERKKUKEIDAS 21.12. ja 23.12. Chydeniaan tuoreiden, käsintehtyjen leipien ja pullien kera!

Hannu tarjoaa mm. kurpitsaleipää (jota ei muualta Kokkolasta saa), 100 vuotta vanhaan Puolangan juureen tehtyä leipää, Päätalon lempileipää, joululimppua, joka valmistetaan 40 vuotta vanhalla perinnereseptillä (leivän paino on muuten kunnioitettavat 800 g), kaura-pellavaleipää sekä ohra- ja perunarieskaa. Lisäksi tarjolla on tuoreita ja maukkaita leivonnaisia, joulun aikaan on huomioitu myös joulun maut. Kaikki tuotteet ovat säilöntäaineettomia.

Tervetuloa ostoksille ja Hannua tapaamaan! Tästä myös viime hetken joululahjat!

Chydeniaan on rantautunut uusi valokuvausautomaatti, joka on asiakkaiden vapaasti käytettävissä alakerrassa, Suomalaisen Kirjakaupan ja H&M:n vieressä. Ota kuvia ystäväsi kanssa tai yksin. Kuvat valmistuvat vain kolmessa minuutissa!

Joulupukki saapuu kauppakeskukseen 21.-22.12. Pukki jakaa lapsille karkkia, ja esiintyy mielellään kuvissa pienten ja isojenkin kanssa. Voit myös kuiskata pukille viime hetken joululahjatoiveesi! Joulupukki on paikalla lauantaina klo 11-14 ja sunnuntaina 12-15.

Chydenia on täynnä upeita joulutarjouksia, joululahjaideoita ja lahjoja, vaikka ihan itsellekin! Kysy lahjavinkkejä myös henkilökunnalta! Tervetuloa!