Juhli ystävänpäivää yhdessä Chydenian kanssa ja voita lahjakortti kauppakeskukseen! Lähetä ystävänpäivätervehdys ystävällesi tai rakkaallesi Chydenian somessa! Tule myös katsomaan, löydätkö omasi kauppakeskuksen yhdyssillasta 12.2. alkaen. Kaikkien ystävänpäivätervehdyksiä lähettäneiden kesken arvotaan lahjakortti kauppakeskukseen.

 

Jaamme myös ystävänpäivän kunniaksi kampanjan ajan, 11.-14.2. nallen 400 ensimmäiselle asiakkaalle, kun ostos ylittää 40 €. Voit halutessasi lahjoittaa nallen hyväntekeväisyyskohteeseemme Kokkolan turvakodille.

 

Hyvää ystävänpäivää toivottaen, Chydenia

 

Fira Alla hjärtans dag med oss i Chydenia och vinn ett presentkort till Köpcentret! 

Skicka en Alla hjärtans dag hälsning åt en vän eller till din kära, före 10.2 som kommentar i Chydenias sociala medier! Kom och se om din hälsning finns på köpcentrets gångbro från och med 12.2. Alla som skickat in en hälsning är med i en dragning på presentkort 50 € till köpcentret. Dragningen sker 10.2

 

Till äran av Alla hjärtans dag delar vi under tiden 11.-14.2. ut mjukisnallar till de 400 första kunderna när köpet överstiger 40 € i köpcentret. Om du vill kan du skänka nallen till vårt välgörenhetsändamål, Karleby skyddshem.

 

#HyväKiertää #GodaGärningar #Chydenia

 

Tervetuloa nauttimaan Kokkolan keskustaan hyvästä ruoasta ja juomasta sekä osallistumaan samalla ravintolahaasteeseen, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa hyviä palkintoja lempiravintolaasi tai kahvilaan!

 

Pyydä haasteessa mukana olevasta ravintolasta leimapassi, johon voit kerätä kustakin käynnistäsi missä tahansa mukana olevassa ravintolassa tai kahvilassa leiman. Passi on henkilökohtainen. Kun olet saanut passin täyteen, palauta se yhteystietojesi kera valitsemaasi kahvilaan tai ravintolaan. Kampanja-aika on voimassa 14.1.-28.2.
Tuetaan yhdessä paikallisia yrityksiä, ja nautitaan ajasta kaupungin keskustassa!

 

Haasteessa mukana olevat ravintolat ja kahvilat (listaa päivitetään tarvittaessa):

 

Arnolds
Café Kahvipuu

Café Stiina
Espresso House
Harjun Puffetti
Hesburger Chydenia Kokkola

Jungle Juice Bar
Karaoke Bar Jolene Kokkola
Pedrina’s Tex Mex Restaurant

Phrikthai
Rock’n Roll Diner

Subway Chydenia
Wanha Mestari

 

Palkinnot:
2 x 10 € lahjakortit (Hesburger Chydenia Kokkola)
2 x 10 € lahjakortit (Arnolds)
Kaksi lahjakorttia, joilla saa valitsemansa juoman ja vitriinituotteen (Café Kahvipuu)
2 x 10 kahvin lahjakorttia (Karaoke Bar Jolene Kokkola)
2 lahjakorttia: toinen 2 x lounas ja toinen 20 € (Pedrina’s Tex Mex Restaurant)

4 lounaslippua ja 4 kahvi- ja pulla-lippua (Harjun Puffetti)

2 x sushilounas (Phrikthai)

2 x 10 €:n lahjakorttia (Espresso House)

20 € lahjakortti (Rock’n Roll Diner)

2 x kahden hengen lahjakorttia, joilla valinnan mukaan joko lohikeittolounas kahdelle, TAI kuuma tai kylmä juoma + makea tai suolainen tuote valikoimasta kahdelle (Café Stiina)

15 €:n lahjakortti (Jungle Juice Bar)

1 x vapaavalintainen ruoka (Wanha Mestari)

2 x Subway-aterialahjakorttia (Subway)

 

Mikäli haluat kahvilana tai ravintolana mukaan haasteeseen, otathan pian yhteyttä!

 

Tervetuloa mukaan keskustan ravintolahaasteeseen!

 

Olemme laajentaneet parkkihallien aukioloaikoja.

Chydenian Carpark 1, kylmä parkkihalli on arkisin auki klo 21.30 saakka. Maksuton parkkiaika kiekolla kolme tuntia.

Chydenian Carpark2, lämmin parkkihalli on nyt auki joka päivä klo 6.00-21.30. Maksuton parkkiaika kiekolla kaksi tuntia.

 

Uusia aikoja ei ole vielä muutettu parkkihallien kyltteihin.

Palvelemme teitä sunnuntaisin klo 12-16. Osa kauppakeskuksen liikkeistä on kuitenkin tammikuun sunnuntait kiinni. Tarkistathan liikekohtaiset tiedot liikkeiden alasivuilta kohdasta "liikkeet". Tervetuloa ostoksille!

Kuntokeskus Actilifen päätoimipiste siirtyy Heinolankaaresta tammikuussa 2021 kauppakeskus Chydeniaan! Chydenian tiloja remontoidaan joulukuun ajan, ja toiminta kauppakeskuksessa pyritään aloittamaan heti maanantaina 4.1. Uusi kuntokeskus avataan KappAhlin viereiseen tilaan, joka käsittää yli 1300 m2.

 

Kaikki nykyiset toiminnot siirtyvät, myös toiminnallisen salin välineistö. Käyttöön tulee ryhmäliikuntasali ja spinn-sali. Pukutilat ovat isot ja kuntosali valoisa ja avara.