Chydenian Carpark 1 (tasot 1-4) & 2 parkkiruudut on maalattu suuremmiksi (leveys 3 metriä), joten pysäköinti on aikaisempaa huomattavasti tilavampaa. Parkkitaloissa pysäköinti on edelleenkin myös täysin maksutonta. Tervetuloa Chydeniaan!

Chydenian Livesohva on kauppakeskuksen sisäterassille kalustettu huone, josta lähetetään livestreamia Chydenian Youtube-kanavalle sekä nettisivuille www.chydenia.fi/ avajaispäivästä lähtien.  Avajaisia vietetään 10.9. klo 17-18., ja luvassa on pientä tarjoilua. Osallistu avajaiskilpailuun ja voita Hesburgerin hampurilaisateriat neljälle hengelle Livesohvalle! Kilpailu järjestetään Chydenian Instagramissa: www.instagram.com/Chydenia Voit myös osallistua syyskuun ajan lahjakorttiarvontaan Livesohvalla – jätä vieraillessasi arpalaatikkoon yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa!

 

Livesohva on vapaasti asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja kauppakeskuksen liikkeiden käytettävissä. Tule nauttimaan hetkestäsi valokeilassa, tai seuraamaan sohvan tapahtumia tilan ulkopuolelta. Voit myös seurata lähetystä kotoasi käsin.

Voit halutessasi suunnitella ja toteuttaa tilassa erilaisia ohjelmia. Ohjelma- ja yhteistyöideoita voi esittää kauppakeskukselle. Kauppakeskus Chydenia järjestää tilassa myös erilaisia kilpailuja ja kampanjoita.

 

Löydät Livesohvan Hesburgerin viereiseltä sisäterassialueelta. Kamera kuvaa vain kyseistä tilaa, eikä ohikulkijoilla tai kauppakeskuksessa vierailevilla ole vaaraa joutua vahingossa kuvatuksi.

 

Tilan sisustuksen on suunnitellut sisustussuunnittelija Mirkka Stenmark.

 

Kauppakeskus Chydenia ei vastaa Livesohvan sisällöstä. Livesohva on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

 

Keskipohjanmaa-lehti: https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/600882

Österbottens Tidning: https://www.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/396601

Tervetuloa kauppakeskus Chydenian kaupan ja kulttuurin yön tapahtumaan perjantaina 11.9. klo 17-21!
Hyödynnä tapahtumatarjoukset koko viikonlopun ajan 11.-13.9.

 

Päätapahtuma järjestetään perjantaina klo 17-21. Jaamme karkkia tasatunnein: klo 17, 18, 19 ja 20 (15 min.) sekä liikkeiden tuotenäytteitä klo 17.30, 18.30 ja 19.30! Esiintymässä myös K-30 Orkesteri klo 19 (Subwayn vieressä) sekä Designtori 11.-12.9. Espresso Housen yläkerrassa.

Tapahtuma on ilmainen!

 

Julkaisemme liikkeiden tarjouksia nettisivuillamme sekä Facebookissa ja Instagramissa.

 

 

 

 

Specsaversilla kaikki aurinkolasit ilman vahvuuksia -40 %! Tarjous on voimassa Kaupan ja kulttuurin yön tapahtumaviikonlopun ajan, 11.-13.9. Tervetuloa ostoksille!

 

 

Perjantaista sunnuntaihin erä pokkareita hintaan 2,95€/kpl. Kaupan ja kulttuurin yönä palvelemme ilta yhdeksään saakka!

Tervetuloa ostoksille palvelevaan Suomalaiseen!

 

 

Irtokarkit Spice Icessa 1 € /100g (10 € / kg) ja jäätelöalennuksena meillä on normaali pyörremyrsky pienen hinnalla eli 4,90€!

 

 

 

 

 

Sunnuntaina 6.9. klo 13-15 tuuletetaan kansallispukuja Chydenian pihassa tai sään vaatiessa sisätiloissa. Saavu paikalle omassa kansallispuvussa tai tule ihastelemaan pukuloistoa!

Kauppakeskus on palannut normaaleihin aukioloaikoihin, joten useimmat liikkeet ovat myös sunnuntaisin auki. Tarkista liikekohtaiset aukioloajat ja poikkeukset liikkeiden alasivuilta. Tervetuloa tutustumaan syysuutuuksiin!