Kauppakeskus Chydenia muisti tänä vuonna kauppakeskuksen äitityöntekijöitä kukkatervehdyksin, jotka jaettiin henkilökunnalle yllätyksenä.

 

Kauppakeskus Chydenia halusi äitienpäivän kunniaksi muistaa Kokkolan ensi- ja turvakodin äitiasiakkaita. Chydenia järjesti hyväntekeväisyyskeräyksen, jossa kauppakeskuksen liikkeet lahjoittivat ensi- ja turvakodin äitiasiakkaille hemmottelukassit. Hyväntekeväisyyskeräyksen lahjoitusta olivat toteuttamassa Aukia Brand Store, Hairlekiini, KappAhlKicksRax, Rosso, Specsavers, Spice Ice, Suomalainen kirjakauppa ja The Body Shop.

 

Hyväntekeväisyyskeräys on osa kauppakeskus Chydenian vuoden kattoteemaa, välittämistä, jossa hyvän kierrättäminen on merkittävässä osassa toimintaa.

 

Lahjakassit lahjoitettiin Kokkolan ensi- ja turvakodille perjantaina kauppakeskuksen yhteisöpäällikkö Jessica Riskmanin johdolla edelleen äideille jaettavaksi.

 

Kauppakeskus toivottaa kaikille äideille hyvää äitienpäivää!

 

 

Köpcentret Chydenia ville till morsdagens ära uppmärksamma mödrarna på Karleby mödra- och skyddshem. Chydenia ordnade därför en insamling, där köpcentrets affärer donerade goodiepåsar till mödrarna på mödra- och skyddshemmet. I välgörenhetsinsamlingen deltog Aukia Brand Store, Hairlekiini, KappAhl, Kicks, Rax, Rosso, Specsavers, Spice Ice, Suomalainen kirjakauppa och The Body Shop.

 

Välgörenhetsinsamlingen är en del av köpcentret Chydenias tema för i år, omtanke, där en stor del går ut på att skicka goda gärningar vidare.

 

Köpcentrets community manager Jessica Riksman överräckte presentpåsarna till Karleby mödra- och skyddshem på fredag.

 

Köpcentret önskar alla mödrar en riktigt glad mors dag!

 

Rosso Kokkolan kevätkeräyksessä kerätään vaatelahjoituksia Soiten psykiatriselle osastolle. Puhtaita ja ehjiä vaatteita voi toimittaa Rossoon 15.6. saakka. Kohderyhmänä ovat nuoret ja aikuiset, miehet ja naiset.

"Edelliset vaatekeräykset ovat saaneet paljon kiitosta. Nyt Soitelta on tullut kysely, jos voisimme kerätä kevät- ja kesävaatteita, ja senhän me teemme Nyt pyydämme nöyrästi vieraitamme osallistumaan keräykseen. On aika tehdä kevätsiivous vaatekaappeihin ja komeroihin. Kaikilta löytyy varmasti ylimääräisiä kaiken kokoisia ehjiä ja puhtaita vaatteita. Kohderyhmä on nuoret, nuoretaikuiset ja aikuiset miehet ja naiset. Keräys on heti voimassa. Vaatteet saa viedä Kokkolan Rossoon. Rosso hoitaa toimituksen psykiatriselle osastolle 15.6. Suuri kiitos etukäteen kaikille keräykseen osallistuneille. Tehdään yhdessä hyvää 😍 Hyvää kesän odotusta!"

Tervetuloa paikallisten pienyrittäjien pop up -tapahtumaan kauppakeskus Chydeniaan lauantaina 8.5.2021 klo 10-15!

Tapahtumassa voit ostaa mm. lasten- ja naistenvaatteita, alusvaatteita, erilaisia koruja, pelejä, leluja sekä siivoustuotteita ja hyvinvointituotteita. Mukana myös Minitrucker.

Tule tutustumaan paikallisiin pienyrittäjäjiin ja heidän tuotteisiinsa!

Tervetuloa asioimaan turvallisesti kauppakeskukseen! Huolehdimme asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuudesta huomioimalla ajantasaiset koronaohjeistukset, noudatamme turvavälejä ja tarjoamme desinfiointipisteitä. Suojaudumme myös maskein tai visiirein, joten vierailethan sinäkin kauppakeskuksessa maskin kera. Mikäli unohdit maskin kotiin, voit noutaa sen veloituksetta lähimmältä kassalta!

 

Välkommen att sköta dina ärenden i köpcentret tryggt och säkert!

Vi månar om våra kunders och vår personals säkerhet genom att beakta aktuella coronaanvisningar, hålla avstånd och erbjuda desinficeringsställen. Vi skyddar oss med munskydd eller visir och hoppas att du också besöker köpcentret iförd munskydd. Om du glömde munskyddet hemma kan du hämta ett gratis munskydd från närmaste kassa!