Monet Chydenian liikkeet ovat ottaneet käyttöönsä väliaikaisesti poikkeavat aukioloajat. Liikekohtaiset aukioloajat löydät kohdasta "Liikkeet". Tervetuloa ostoksille terveenä ja hygieniaohjeita noudattaen. Useat liikkeemme tarjoavat myös mahdollisuuden nettitilauksiin tai etukäteistilauksiin, jolloin voit noutaa ostoksesi nopeasti paikan päältä, osan myös parkkipaikalta autoon tuotuna tai jopa kotiin toimitettuna. Pidetään kiinni palveluistamme tukemalla niitä! #TueYrittäjää #SupportYourLocal #Chydenia

Tiedote Chydenia

Hyvä Chydenialainen,

Chydenian ohjelmalliset tapahtumat on toistaiseksi peruttu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Suomen hallituksen suosituksen mukaisesti. Seuraamme hyvin tarkasti tiedotusta ja noudatamme koko kauppakeskuksessamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia meidän kaikkien terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

 

Olemme lisänneet wc-tilojen siivousta ja varmistaneet, että käsihygieniatarvikkeita on saatavilla ja niitä on riittävästi myös varastossa. Kauppakeskuksen kosketuspintoihin kiinnitetään siivouksessa erityistä huomiota ja siihen on lisätty resursseja. Haluamme huolehtia tarvittavista varotoimenpiteistä koronaviruksen ja muiden kausivirusten tartunnan estämiseksi. Jokaisen hyvinvoinnin turvaaminen on meidän kaikkien yhteinen asia, joten pestäänhän käsiä huolellisesti, yskitään ohjeistuksen mukaan ja huolehditaan riskiryhmiin kuuluvista.

 

Voitte tulla meille normaalisti ostoksille, olemme avoinna ma-pe klo 9-20, la klo 9-18 ja su klo 12-16.
Tiedotamme muutoksista Chydenian sosiaalisen median kanavissa ja www-sivuilla.

 

Presidenttimme sanoin;

”Kun meille sanotaan, että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä. Nyt tarvitaan sellaista ajattelua, että minä en ole tässä yksin, vaan me olemme joukolla. Toinen toistaan tukemassa.”

 

Chydenia

Tervetuloa Chydenian kauppaviikolle!

Kauppaviikon tapahtumat on peruttu, mutta talo on tupaten täynnä hyviä tarjouksia, ja halutessasi mahdollisuuksia tilata tuotteita kotiin, tai ruokaa mukaan! Tervetuloa!

Chydenian ystävänpäivää vietetään perjantaina, 14.2. klo 14-17.

Lähetä ystävällesi tai rakkaallesi ystävänpäiväterveisiä Chydeniasta, ja osallistu lahjakorttiarvontaan! Jaossa myös ystävänpäiväherkkuja kävijöille! Ystävänpäivätervehdykset julkaistaan Chydenian some-tarinoissa, ja lahjakortti arvotaan samana päivänä!

 

Tule yhdessä ystävän kanssa!

Kauppakeskus Chydenia ja Kokkolan Matkailuoppaat järjestävät keskiviikon iltatoreja nyt myös talviaikaan Chydeniassa!

Myyntipaikka on maksuton. Iltatoreja järjestetään seuraavina keskiviikkoiltoina: 12.2., 4.3., 25.3. ja 15.4. Iltatorit jatkuvat myös ensi talvena, lokakuusta lähtien aina kerran kuussa!

25.3. iltatorin teemana on yhdistysten tori, jolloin voi tutustua paikallisten yhdistysten toimintaan perinteisen iltatorin yhteydessä. Yhdistysten torin organisoi Yhteisöklubi Silta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa matkailuoppaiden Gun Isosalo: 044 9366486 tai gun.isosalo@gmail.com